Recercat

El RECERCAT. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, organitzat per l’Institut Ramon Muntaner, es realitza anualment en el marc dels actes de la capital de la cultura catalana i té com a principals objectius:

  • Donar a conèixer a la resta de la societat civil l’activitat dels centres, instituts d’estudis i altres entitats culturals.
  • Facilitar l’accés a les publicacions dels centres.
  • Fomentar la comunicació i el contacte entre els centres dels diferents territoris de parla catalana.
  • Reconèixer la important tasca que realitzen aquestes entitats per a la recerca i la seva posterior divulgació en els territoris de Parla Catalana i també reconèixer la trajectòria d’una persona vinculada al món dels centres d’estudis a través d’uns premis.

Amb les seves consecutives edicions, el RECERCAT s’ha convertit en el lloc de referència on trobar tota la recerca que s’està realitzant dins l’àmbit local i comarcal, en una diada per a la comunicació entre els centres dels diferents espais territorials de parla catalana i pel reconeixement a la important tasca que des de fa molts anys aquest teixit associatiu ha fet com a dinamitzador del territori.

L'Institut Ramon Muntaner convoca anualment uns premis que porten el mateix nom del RECERCAT, i que es lliuren durant un acte emmarcat en la jornada, amb l'objectiu de reconèixer la important tasca que realitzen aquestes entitats en el conjunt del territoris de parla catalana. I com que aquestes entitats funcionen gràcies a persones, que en la majoria dels casos s'hi dediquen amb entusiasme de manera voluntària, aquest premi de reconeixement també té una modalitat dedicada a persones vinculades al món del centres d'estudis. Els encarregats de proposar les nominacions per a aquests premis són els propis centres d’estudis.

Recercat 2018

La 14a. edició del Recercat es durà a terme els dies 13, 14 i 15 d’abril de 2018 a Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018.
Us hi esperem!

  Baixar Pòster Recercat 2018.
BUTLLETA DE PARTICIPACIÓ RECERCAT 2018 - Manresa, 13, 14 i 15 d'abril
Llistats de persones
* Preu del dinar: 23 €. S’haurà de fer l’ingrés al compte indicant Recercat.
ES97 2100 0180 8302 0027 7863 i el nom del centre d’estudis, abans del 6 d’abril.
Llista de publicacións aportades
Altres materials
Sol·liciteu un ajut de desplaçament?*
Quin és el vostre trajecte?
En cas afirmatiu, haureu d’enviar el document de justificant de despeses que trobareu aquí. L’haureu d’enviar després del Recercat a l’adreça merce@irmu.org.
Heu presentat una proposta de pòster?*
Participareu en les visites?*
A quines visites voleu assistir?
*Només es pot triar una visita per al dissabte a la tarda i una per al diumenge al matí
Voleu participar en l'estand de l'IRMU si es concreta la participació a la Setmana del Llibre en català?*
Només per a centres de Terres de l'Ebre: Voleu participar en l'estand de l'IRMU de la Fira del Llibre Ebrenc, que enguany serà un punt de venda conjunt de publicacions dels centres d'estudis dels territoris de parla catalana?*
En cas afirmatiu, la devolució de les publicacions es realitzarà després de la Setmana del llibre en Català.
No vull rebre informació de les diferents activitats.
Desitgem participar en aquesta Jornada i declarem conèixer i
acceptar totes les condicions de la normativa que les regeix.

TERMINI D'INSCRIPCIÓ: 20 DE MARÇ DE 2018

TERMINI DE RECEPCIÓ DE MATERIALS: 6 D'ABRIL DE 2018

* Els camps assenyalats són obligatoris.

D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades que ha tingut l’amabilitat de facilitar-nos passaran a formar part d’un fitxer inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, del qual és responsable l’INSTITUT RAMON MUNTANER, i seran tractades amb la finalitat de gestionar la relació entre les parts, i informar-lo de les diferents activitats que es puguin dur a terme per part de l’IRMU.

Així mateix, posem en el seu coneixement el dret que li assisteix d’accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se respecte de les dades facilitades, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se per escrit a la següent direcció: Mas de la Coixa, Rotonda Eix de l´Ebre, s/n. 43770 MÓRA LA NOVA.

Exposició de projectes de centres d’estudis

En les dues últimes edicions del Recercat (a Reus el 2017 i a Manresa el 2018) es va mostrar a la carpa de la fira una exposició de projectes de centres d’estudis, per tal de donar a conèixer la tasca d’investigació local d’aquestes entitats de recerca. En aquest apartat trobareu tots els pòsters que formen part de la mostra.