XV Jornada d'Etnologia de les Terres de l'Ebre

Jornada d'Etnologia de les Terres de l'Ebre

Descarrega't el programa fent clic a les imatges.

Vindreu al dinar?*
Accepto la LOPD

* Els camps assenyalats són obligatoris.

La inscripció a la jornada és gratuïta i dóna dret al dossier de la jornada i a un certificat d'assistència (en aquest cas, cal emplenar els camps NIF i adreça postal).

Aquelles persones inscrites que vulguin assistir al dinar que s'organitza dins la jornada han d'efectuar un ingrés de 12 € abans del 19 d'octubre al compte ES 97 2100 0180 8302 0027 7863 fent constar el concepte "XV Jornada d'Etnologia" i el vostre nom complet. Envieu el comprovant bancari del pagament a elena@irmu.org

D'acord amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, consentiu que les dades personals que ens faciliteu siguin inclosos en sengles fitxers dels quals són responsables l’Institut Ramon Muntaner (Mas de la Coixa, Rotonda Eix de l’Ebre, N-420, s/n 43770 Móra la Nova) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre (C/ de Jaume Ferran, 4, 43500 Tortosa), la finalitat del qual és la comunicació amb els participants de la XV Jornada d’Etnologia de les Terres de l’Ebre i la difusió de les activitats d’aquest col·loqui. Aquesta subscripció està restringida als majors de 14 anys. En el cas de ser menor d’aquesta edat, es requereix el consentiment dels tutors legals. Us informem que es difondran imatges de la jornada als mitjans de comunicació i a les xarxes socials. Si no voleu aparèixer en aquestes imatges, us recomanem que seieu a les últimes files. Podeu accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-vos a aquestes dades, enviant-nos un correu electrònic a les adreces electròniques pineda@irmu.org i/o mpoy@gencat.cat indicant el dret que voleu exercir.