La bibliotecària ampostina Joana Serret i Fabra guanya el 10è Premi Lo Grifonet d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre

La bibliotecària ampostina Joana Serret i Fabra guanya el 10è Premi Lo Grifonet d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre 24/11/2021

Joana Serret, directora de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta, guanya el 10è Premi Lo Grifonet que atorga anualment Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre.

Serret, que es jubila aquest any, inicià la seva carrera a l'antiga biblioteca municipal d'Amposta, i ha estat al capdavant de la biblioteca Juan Arbó durant més de 40 anys. També és organitzadora i fundadora de les Jornades de Lletres Ebrenques, espai de trobada i debat referent en termes de llengua catalana i literatura d'autors centrals dels Països Catalans.

El guardó, atorgat a través dels vots dels socis i sòcies d'Òmnium Terres de l'Ebre, reconeix la trajectòria cultural o científica d'una ebrenc/a i la seva contribució a la vida cultural, social o científica de les Terres de l'Ebre.

Òmnium lliurarà el premi a Joana Serret el proper dissabte 27 de novembre a les 13.30 hores al Restaurant La Sifoneria d’Amposta (Carrer Tarragona, 4).

Pots consultar els finalistes al Grifonet 2021 aquí: https://www.omnium.cat/ca/candidats-es-grifonet-2021/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.