Arbúcies acull la XIII Trobada d'Entitats de Cultura i Patrimoni de la Selva

Arbúcies acull la XIII Trobada d'Entitats de Cultura i Patrimoni de la Selva 24/11/2021

Arbúcies acull la XIII Trobada d'Entitats de Cultura i Patrimoni de la Selva, que aquest any se celebrarà el proper dissabte 27 de novembre de 2021 a la sala d'actes del Museu Etnològic del Montseny la Gabella (Carrer Major, 6). 

Enguany l'organització està formada pel Consell Comarcal de la Selva, el Centre d'Estudis Selvatans, l'Ajuntament d'Arbúcies, l'Arxiu Comarcal de la Selva i el Museu Etnològic del Montseny la Gabella. A més, la trobada compta amb el suport de la Diputació de Girona i l'Institut Ramon Muntaner

La trobada començarà a partir de les 9.15h, amb la salutació de l'alcalde, el conseller comarcal i el president del Centre d'Estudis Selvatans.

La primera part de la trobada es destinarà a les possibles aportacions des de les entitats i us animem a prendre-hi part. Després d'una pausa, es presentaran els treballs de la Beca de Recerca La Selva dels anys 2019 i 2020.

En el marc del a trobada també es presentarà el llibre La tradició terrissera de Breda (s.XV – S. XX). Terreres, obradors, elaboració i vocabulari, resultat del treball guanyador de la Beca l'any 2017.

Tot seguit es presentarà la convocatòria de la Beca per a l'any 2021 i clourà l'acte el president del Consell Comarcal de la Selva.

Després del dinar, i de manera opcional hi haurà una visita guiada al Museu Etnològic del Montseny, La Gabella, per conèixer els nous espais expositius.

L'assistència a la trobada és lliure però podeu confirmar l'assistència a través d'un correu electrònic a l'adreça: aclaselva.cultura@gencat.cat. Cal indicar també si us voleu quedar a dinar (hi ha aforament limitat). Caldrà que aboneu un tiquet de 13 euros pel dinar.

Adjunt a la notícia trobareu el programa sencer de la Trobada. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.