Nou número dels Plecs d'història local, dedicat al turisme cultural a les Illes Balears

Nou número dels Plecs d'història local, dedicat al turisme cultural a les Illes Balears 03/11/2021

Es presenta el número 183 dels Plecs d'història local, suplement d'història local de la revista L'Avenç editat per l'IRMU i la CCEPC, amb el dossier "El turisme cultural a les Illes Balears en el temps present", coordinat, en aquesta ocasió, per Sebastià Serra Busquets (Universitat de les Illes Balears) i Bernat Campins Llebrers (Institut d'Estudis Baleàrics).

El primer article del dossier porta com a títol "El foment del turisme de Mallorca en la defensa i la promoció del patrimoni historicoartístic i del turisme cultural" i el seu autor és en Antoni Vives Reus (professor del CESAG - Universitat Pontifícia de Comillas). El segon article titulat "Més enllà del sol i platja: el potencial turístic dels museus de les Illes Balears" té com a autora a Lourdes Melis Gomila (doctora en Turisme per la Universitat de les Illes Balears i professora de la Universitat de les Illes Balears). L'autor del tercer article és en Alfons Méndez Vidal (Institut Menorquí d'Estudis) i l'article porta com a títol "Menorca, l'illa on la cultura floreix amb el turisme". L'últim article titulat "Viatjar tot fent senderisme i cultura a les Pitiüses" està escrit per Marià Mayans (president de l'Institut d'Estudis Eivissencs).

Per complementar el dossier, l'apartat de Patrimoni està dedicat a l'hotel Formentor, a càrrec de Francisca Lladó Pol (professora d'Història de l'Art de la UIB).

Per últim, les seccions de les ressenyes i de tria de novetats donen un ampli panorama de les publicacions d'història local més recents.

Aquest número dels Plecs d'història local suplementa el número 484 de la revista L'Avenç.

Trobareu el text complet dels Plecs d'història local 183 adjunt a aquesta notícia. Recordeu que tots els números anteriors es poden visualitzar a text complet a la pàgina web de l'IRMU: http://www.irmu.org/projects/plecs i també a la web de RACO: https://www.raco.cat/index.php/Plecs.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.