Arriba la sisena edició del cicle "Explica'm una història!"

Arriba la sisena edició del cicle "Explica'm una història!" 26/10/2021

El Grup de Recerca de Cerdanya, l'Arxiu Comarcal de la Cerdanya i el Consell Comarcal de la Cerdanya organitzen una nova edició del cicle "Explica'm una història!".

Aquest cicle de xerrades sobre història història i patrimoni de la Cerdanya celebra la seva sisena edició i ho seguint l'objectiu de difondre la història i el patrimoni de la comarca cerdana de forma distesa i accessible per a tots els públics.

PROGRAMA:

  • Divendres 5 de novembre, 20 hores: "El Serrat del Castellar (Fontanals de Cerdanya). Descobrint un nou poblat ibèric a la Cerdanya". A càrrec de Joan Oller, arqueòleg i professor associat de la UAB.

  • Divendres 12 de novembre, 20 hores: "Anar al Mercat a Puigcerdà: l’empremta del Llibre del Mostassà al segle XV". A càrrec de Marc Puerta Garcia, professor de secundària, investigador medievalista de la UB.

  • Divendres 19 de novembre, 20 hores: "Castell de Llívia, la recerca continua. Noves dades per la història de la Cerdanya". A càrrec d'Eduard Sànchez, arqueòleg, director de les excavacions arqueològiques al Castell de Llívia.

  • Divendres 26 de novembre, 20 hores: "Cerdans i alturgellencs als camps nazis". A càrrec de Marc Bernadas i Pau Chica, historiadors.

Totes les xerrades tindran lloc a la Sala Sebastià Bosom de l'Arxiu Comarcal de la Cerdanya (Pg. Passeig 10 d'Abril 2, 2n), a Puigcerdà.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.