Tortosa acollirà les jornades de la Secció Filològica de l'IEC

Tortosa acollirà les jornades de la Secció Filològica de l'IEC 13/10/2021

Enguany, les jornades annuals de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans es portaran a terme a Tortosa, Capital de la Cultura Catalana 2021

Les jornades, organitzades per la Secció Filològica de l'IEC i l'Ajuntament de Tortosa i amb la col·laboració de la Fundació Bancària La Caixa, es celebraran els dies 15 i 16 d'octubre de 2021 a l'Espai Sant Domènec (carrer de Sant Domènec, 12) a Tortosa. 

Des de l'any 1990, el Ple de la Secció Filològica de l'IEC porta a terme jornades acadèmiques a diferents contrades del domini lingüístic de la llengua catalana. La finalitat d'aquestes trobades acadèmiques i cíviques és mantenir contactes i intercanvis amb els estudiosos de cada lloc.

En un context organitzatiu i de col·laboració amb una gran participació, el contingut acadèmic de les diferents intervencions programades permetrà fruir de les aportacions lingüístiques, literàries i etnogràfiques d'especialistes reconeguts del territori. 

Atesa la rellevància dels actes preparats, és la voluntat de l'organització poder comptar amb la presència dels agents socials, culturals i polítics del territori. Els organitzadors agraeixen la participació i el suport que han rebut de destacades institucions i personalitats.

En aquest context, la coordinació d'aquesta edició va a càrrec de Miquel Àngel Pradilla (IEC) i Marc Ballester Torrents (Ajuntament de Tortosa). 

Per assistir presencialment a l'acte cal inscripció prèvia mitjançant un correu electrònic a l'adreça electrònica següent: cultura.recepcio@tortosa.cat 

Adjunt a la notícia trobareu el programa sencer de les jornades. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.