Verdú acull la jornada "L'inventariat del patrimoni arquitectònic popular i rural. Present i futur"

Verdú acull la jornada "L'inventariat del patrimoni arquitectònic popular i rural. Present i futur" 13/10/2021

El proper dissabte 16 d'octubre tindrà lloc al Castell de Verdú la  Jornada "L'inventariat del patrimoni arquitectònic popular i rural. Present i futur".

La jornada està organitzada pels Amics de l'Arquitectura Popular, l'Ajuntament de Verdú, l'Associació Leader de Ponent, Collabora x paisatge, Departament d'Acció Climàtica i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu, Agrícola de Desenvolupament Rural. A més, ha col·laborat L'Olivera. 

Es tracta d'una jornada que es va haver d'ajornar el passat novembre degut a la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19.

La jornada pretén parlar entre altres aspectes de com s'estan inventariant els elements d'arquitectura popular o rural a Catalunya, que es pot o s'ha d'inventariar, comentar quins criteris comuns s'utilitzen, quins són necessaris i establir les bases per centralitzar aquesta informació, utilitat i avantatges de disposar d’un inventariat actualitzat (centralitzat creat amb uns criteris comuns, …), obtenir aportacions, propostes,... pràctiques que serveixin per establir mesures de protecció d’aquest patrimoni inventariat.

Podeu fer la inscripció de la jornada a través de l'enllaç següent: https://tuit.cat/B2Zg6 

Adjunt a la notícia trobareu el programa de la jornada. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.