Montanui acull les 18es Trobades Culturals Pirinenques

Montanui acull les 18es Trobades Culturals Pirinenques 08/10/2021

Enguany les 18es Trobades Culturals Pirinenques es celebraran el dissabte 16 d'octubre a la sala de plens de l'Ajuntament de Montanui (Plaça de l'Ajuntament s/n), a la Ribagorça.

En aquesta ocasió, el Centre d'Estudis Ribagorçans acollirà les trobades què, una vegada més, està coordinada per la Societat Andorrana de Ciències.

La divuitena edició estarà dedicada a les accions dinamitzadores al Pirineu. En aquest context, s'hi presentaran un total de trenta-una comunicacions dedicades a diferents temàtiques, totes elles fent referència a les accions dinamitzadores, com ara les eines i els projectes de dinamització transfronterera.

La benvinguda anirà a càrrec d'Esther Cereza i Quintana, alcaldessa de l’Ajuntament de de Montanui i consellera de la Comarca de la Ribagorça, i la presentació de les Trobades anirà a càrrec de Carles Barrull Perna, secretari general del Centre d'Estudis Ribagorçans, i Àngels Mach, presidenta de la Societat Andorrana de Ciències. 

Durant la jornada, la directora de l'Institut Ramon Muntaner, M. Carme Jiménez, serà l'encarregada de presentar el llibre Aliances territorials pirinenques: 17es Trobades Culturals Pirinenques, realitzades a Andorra la Vella, al Principat d’Andorra, el 28 de novembre del 2020.

L'organització de les Trobades està conformada per la Societat Andorrana de Ciències, Centre d'Estudis Ribagorçans, Àmbit de Recerques de Berguedà, Amics de Besalú i el seu Comtat, Associació per a la Protecció de Patrimoni i de la Memòria Col·lectiva de la vall de Querol, Casal de Conflent, Centre Cultural Català del Vallespir, Centre d'Estudis Aranesi, Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès, Ecomuseu Valls d'Àneu, Grup de Recerca de Cerdanya, Institut d'Estudis Ceretans i Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell.

Adjunt a la notícia trobareu el programa de les 18es Trobades Pirinenques. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.