Aquest dijous es lliura la Sirga d'Or 2020 a Móra d'Ebre

Aquest dijous es lliura la Sirga d'Or 2020 a Móra d'Ebre 06/10/2021

El passat mes d'octubre de 2020 es donava a conèixer els finalistes de l'edició de la Sirga d'Or 2020. Tanmateix, el passat mes de juny es va haver d'ajornar l'acte de lliurament del Premi Sirga d'Or. 

En aquest context, la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, i el president del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, Josep-Sebastià Cid, us conviden a l'acte d'entrega del premi Sirga d'Or, en les categories de PERSONA i ENTITAT. 

L'acte del lliurament del premi tindrà lloc el proper dijous 7 d'octubre a les 19.00 hores al Teatre Municipal la Llanterna (C. Miquel Rojals, 1), de Móra d'Ebre.

A la categoria PERSONA els finalistes han estat: Fernando CaminalsMarc Castellnou i Rut Domènech, i Josep Maria Pros

Ala categoria ENTITAT hem estat seleccionats, l'Institut Ramon Muntaner, finalistes juntament amb Litterarum Móra d'Ebre fira d'espectacles literaris i Lo Fardell Patxetí

Per assistir a l'acte cal que reserveu plaça enviant un correu electrònic a: cultura@riberaebre.org

La Sirga d'Or és atorgada cada dos anys per part del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, que encomana al CERE la designació dels premiats des del 1992, any d'inici d'aquest guardó.

Els guardons tenen l'objectiu de reconèixer persones i entitats de relleu que hagin destacat pels seus serveis a la Ribera d'Ebre o pels seus mèrits culturals, artístics o científics.

Podeu seguir totes les activitats notícies del CERE al seu portal web: https://riberadebre.org/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.