La Fundació Bosch i Cardellach enceta el cicle de conferències "L'ecologia i l'urbanisme"

La Fundació Bosch i Cardellach enceta el cicle de conferències "L'ecologia i l'urbanisme" 06/10/2021

La Secció de Ciència i Tecnologia i la Secció de Territori i Espai Urbà de la Fundació Bosch i Cardellach organitza el cicle de conferències "L'ecologia i l'urbanisme", el qual comptarà amb quatre conferències que es portaran a terme cada dijous del mes d'octubre del 2021.

La primera conferència tindrà lloc el proper dijous 7 d'octubre, a les 19 hores, a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach (Carrer d'en Font, 1), a Sabadell.

Aquesta primera ponència anirà a càrrec de Jaume Terradas, ecòleg, i portarà per títol: "Ecologia, territori, urbanisme".

Aquesta conferència tractarà la greu crisi ambiental en la qual estem submergits i sobre la necessitat de repensar el paper de les ciutats per fer-les més compatibles amb un funcionament sostingut dels sistemes ecològics dels que depenem.

L'aforament a l'activitat és limitat. Cal reservar entrada a: secretaria@fbc.cat o bé trucant al 937258564. Es recomana arribar una estona abans.

A més, també es podrà seguir cada conferència del cicle en streaming a través del canal de Youtube de la Fundació.

Per més informació podeu consultar la pàgina web de la Fundació Bosch i Cardellach: https://fbc.cat/events/2021/10/07/01/cicle-de-conferencies-l-ecologia-i-l-urbanisme


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.