No us perdeu la jornada "Miralls. Els reptes de la cultura popular i l'associacionisme cultural avui"

No us perdeu la jornada "Miralls. Els reptes de la cultura popular i l'associacionisme cultural avui" 29/09/2021

En el marc de la 24a Fira Mediterrània de Manresa (del 14 al 17 d'octubre de 2021) es portarà a terme la jornada "Miralls. Els reptes de la cultura popular i l'associacionisme cultural avui".

Aquesta jornada tindrà lloc el dissabte 16 d'octubre de 2021 al Teatre Conservatori de Manresa (Carrer Mestre Blanch, 4).

La jornada comptarà amb 4 microconferències, conduïdes i moderades per Amadeu Carbó, per mirar l'arrel a través d'un mirall. El plantejament projecta els reptes que la cultura popular i l'associacionisme cultural han d'abordar a l'actualitat. 

PROGRAMA

 • 10.30h Benvinguda institucional. A càrrec de la senyora Adelaida Moya, directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya i presidenta de l'Institut Ramon Muntaner; del senyor Jordi Fosas, director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa; i de la senyora Rosa M. Provencio, presidenta de l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català.

 • 10.45 h. L'art, la tradició i els límits borrosos. A càrrec d'Ingrid Guardiola, directora del Bòlit. Centre d'Art Contemporani de Girona. 

 • 11.05 h. Aplicabilitat dels inventaris de Patrimoni Cultural Immaterial. A càrrec d'Àngels Travé, coordinadora d'Immaterial Penedès.

 • 11.25 h. Pausa.

 • 11.40 h. La cultura popular com a sentit i perspectiva. Educació i cultura. A càrrec de Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la UAB.

 • 12.00 h. Entitats responsables? A càrrec de Víctor Garcia, cap de suport del Tercer Sector de Fundesplai. 

 • 12.20 h. Intervencions del públic.

 • 12. 45 h. Cloenda.

Per accedir a la Jornada, cal estar acreditat com a professional a la Fira Mediterrània (cedim l'acreditació gratuïta) i reservar l'entrada a l'activitat seguint les indicacions (que es reben quan s'està acreditat).

 1. Registrar-se al portal de la Fira.

 2. Omplir el formulari d'acreditacions professionals (inscriu-te com a entitat professional).

 3. Introduir el codi promocional miralls21.

 4. Cada acreditació pot incloure 4 inscripcions de professionals.

Per més informació: https://firamediterrania.cat/ca 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.