Es presenta el programa de la XIV Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme

Es presenta el programa de la XIV Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme 14/09/2021

Enguany la XIV Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme es portarà a terme el dissabte 9 d'octubre de 2021 al Centre Cívic de Santa Susanna (Rambla dels Països Catalans, 2).

Aquesta edició, què s'havia de portar a terme l'any 2020 es va haver d'ajornar degut a la situació sanitària provocada per la Covid-19. Finalment, l'organització, formada per l'Arxiu Comarcal del MaresmeSSOM Santa Susanna Orígens i Memòria, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i l'Institut Ramon Muntaner van decidir celebrar el proper dissabte 9 d'octubre de 2021 a Santa Susanna la XIV Trobada. 

La Trobada porta per títol "Estiueig i viatgers al Maresme" i se centrarà en l'estudi de l'estiueig i els viatgers al Maresme amb l'objectiu d’analitzar la incidència d'aquests dos fenòmens a la comarca i també posar-los en relació amb territoris propers de llarga tradició, com per exemple la comarca de La Selva.

La catorzena edició té com a centre d’estudis amfitrió SSOM Santa Susanna Orígens i Memòria.

Adjunt a la notícia trobareu el programa detallat. Si voleu esmenar o modificar inscripcions, títols o comunicacions, si us plau, envieu-ho abans del 24 de setembre a: acmaresme.cultura@gencat.cat.

El temps de la comunicació s'ha establert en 9 minuts que inclou entrada, discurs i sortida del comunicador. A fi d'agilitzar la programació tots aquells que vulguin fer una presentació amb imatges haurien de fer arribar la seva presentació en powerpoint o pdf abans del 5 d'octubre o el mateix dia 9 entre 8.30 i 9 hores al Centre Cívic de Santa Susanna.

Per respecte a tots els participants i assistents es prega que compliu amb el temps establert per l'organització.

El texts per a la publicació de les actes els podeu fer arribar a la mateixa adreça fins al 10 de desembre 2021.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.