S'inaugura l'exposició VI CONCURS DE PINTURA, DIBUIX & GRAVAT de la Fundació Privada Mútua Catalana

S'inaugura l'exposició VI CONCURS DE PINTURA, DIBUIX & GRAVAT de la Fundació Privada Mútua Catalana 14/09/2021

El proper divendres 17 de setembre a les 19 hores s'inaugura l'exposició VI CONCURS DE PINTURA, DIBUIX & GRAVAT de la Fundació Privada Mútua Catalana, que tindrà lloc al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona

Aquest exposició la col·laboració i el suport de: Port de Tarragona, Ajuntament de Tarragona, Diputació de Tarragona, Universitat Rovira i Virgili, Generalitat de Catalunya, el Moll de Costa i el Tinglado 1.

Aquesta exposició es podrà veure al Port de Tarragona fins al 31 d'octubre de 2021

L'horari de visita: 

De dimarts a dissabte: de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, però a partir d'octubre: de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores. 

Diumenges i festius: d'11 a 14 hores. 

La sisena edició del Concurs de Pintura, Dibuix i Gravat de la Fundació Privada Mútua Catalana ha demostrat, un any més, l'interès de la Fundació per reconèixer i difondre manifestacions artístiques de qualitat del territori i de tot el país.

Enguany, el concurs continua creixent i fruit d'això s'ha obert un nou cicle amb dues novetat destacades: l'increment de la dotació del premi de pintura fins als 5.000€ i l'estrena d'una nova categoria destinada a artistes de la demarcació de Tarragona, dotada amb 1.200€.

Així doncs, a banda de l'increment de les dotacions, aquest creixement també s'ha vist reflectit en l'exposició de les obres artístiques en un espai ampli, atractiu, segur i confortable com és el Tinglado 1 del Port de Tarragona. Aquesta mostra confirma el bon nivell i les inquietuds dels creadors.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.