Us recordem que encara podeu presentar projectes a l'ajut de recerca "Pastorets de Catalunya"

Us recordem que encara podeu presentar projectes a l'ajut de recerca "Pastorets de Catalunya" 08/09/2021

Us recordem que encara podeu presentar projectes per a l'ajut de recerca "PASTORETS DE CATALUNYA"

La Coordinadora de Pastorets de Catalunya amb la col·laboració de l'Institut Ramon Muntaner convoquen aquest ajut que té caràcter anual.

Per segon any consecutiu, l'ajut, què compta amb una dotació de 3.000€, cerca acomplir amb el seu objectiu d'estimular la recerca i el coneixement sobre les representacions teatrals de "Els Pastorets" tant des d'un punt de vista històric com antropològic i social i en relació als diferents àmbits que hi intervenen com són la història, l'escenografia, el text literari, les entitats i grups amateurs que els representen.

També es podran presentar estudis que analitzin les representacions en un context territorial ampli o de manera comparativa.

Poden beneficiar-se d'aquest ajut els investigadors de l'àmbit dels centres d'estudis que presentin de forma individual o col·lectiva una proposta que s'adeqüi a les bases establertes.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 d'octubre de 2021. 

El veredicte del jurat s'anunciarà abans del 5 de desembre de 2021. A partir d'aquest moment, els autors de la candidatura escollida disposaran d'un any per lliurar el treball definitiu, que ha de tenir una extensió d'entre 100 i 150 pàgines.

Podeu presentar les vostres sol·licituds a l'enllaç següent: FORMULARI

A més, trobareu les bases d'aquest ajut a l'enllaç següent: https://www.irmu.org/irmu/call/251 

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la Coordinadora de Pastorets: info@pastoretsdecatalunya.cat o bé amb l'Institut Ramon Muntaner: info@irmu.org - 977401757.

Més informació: https://www.tornaveu.cat/noticia/5771/convocat-lajut-a-la-investigacio-pastorets-de-catalunya 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.