El Centre de Lectura de Reus us convida a visitar l'exposició "Obres d’art de principis del segle XX"

El Centre de Lectura de Reus us convida a visitar l'exposició "Obres d’art de principis del segle XX" 07/09/2021

El Centre de Lectura de Reus us convida a visitar l'exposició "Obres d’art de principis del segle XX", la qual es va inaugurar el passat dilluns 6 de setembre. 

L'exposició inclou una vintena d'obres de les tres primeres dècades del segle XX i es podrà visitar fins al 8 d'octubre a la Sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus (C. Major, 15). 

Organitzada amb la col·laboració de la Fundació Privada Reddis, l'exposició s'emmarca en les jornades «1920: la projecció ciutadana del Centre de Lectura», amb què l'ateneu commemorarà el centenari de la inauguració de l'actual seu de l'entitat, situada a l'antic palau dels marquesos de Tamarit del carrer Major de Reus. 

Des de fa més de cent anys, el Centre de Lectura ha influït notablement en el desenvolupament artístic reusenc. Les seves exposicions, a més a més de conformar una col·lecció pròpia, han contribuït a teixir escenes creatives locals, a engegar la carrera de prometedors artistes i a portar a la ciutat l'obra d'autors consagrats d'arreu del país.

Aquesta exposició s'estructura en els apartats següents:

  • MIR I LA SEVA INFLUÈNCIA

  • NOUCENTISME I MÉS ENLLÀ

  • L'ECLOSIÓ DELS ANYS 20 I 30

Teniu tota la informació sobre aquesta exposició al següent enllaç: https://www.centrelectura.cat/cdlweb/exposicio-obres-dart-de-principis-del-segle-xx/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.