Obertes les inscripcions d'activitats per a la 2a Setmana de la Pedra Seca

Obertes les inscripcions d'activitats per a la 2a Setmana de la Pedra Seca 06/09/2021

Per segon any consecutiu tindrà lloc la Setmana de la Pedra Seca del 19 al 28 de novembre de 2021, què continuarà la tasca de reivindicar i posar en valor el patrimoni de la pedra seca i la seva tècnica constructiva per tots els racons dels territoris de parla catalana, per mitjà de l'organització d'activitats a l'entorn de la pedra seca.

Organitzat pel projecte "COL·LABORAxPAISATGE" i impulsat per ADRINOC amb l'assessorament de l'Observatori del Paisatge de Catalunya, aquesta edició coincideix amb el 3er aniversari de la declaració de la tècnica de la pedra seca com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO.

Així doncs, si ets una entitat, pública o privada, un col·lectiu o una persona voluntària vinculada al manteniment i difusió del patrimoni i/o l'ofici de la pedra seca, pots organitzar una activitat en el marc de la Setmana de la Pedra Seca.

Qualsevol tipus d'activitat relacionada amb la pedra seca, tant des del coneixement com des de la pràctica té cabuda a la Setmana. Així mateix, poden participar jornades divulgatives, xerrades, sortides de camp, tallers, accions de voluntariat, exposicions, concursos,… activitats per a totes les edats i per a tots els públics, en funció de les possibilitats de cada organitzador.

Podeu inscriure les vostres activitats fins al 12 de novembre de 2021 a través de l'enllaç següent: https://www.collaboraxpaisatge.cat/participa-2021/

Apropa't al territori per conèixer aquesta joia de l'arquitectura rural i participa de la seva recuperació i divulgació!

Podeu seguir la Setmana a través de: FacebookTwitter i Instagram.

Més informació: http://collaboraxpaisatge.cat 

A més, adjunt a la notícia trobareu el dossier amb tota la informació d'aquesta edició de la Setmana de la Pedra Seca.

La Setmana de la Pedra Seca compta amb la col·laboració de: la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura i de la Delegació del Govern a Itàlia, la Generalitat Valenciana, el Govern d'Andorra, el Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca, Parc Natural Regional del Pirineu Català, l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional, l'Institut Ramon Muntaner, el Consell d'Eivissa, l'Inventari Immaterial de Menorca, el Centre d'Interpretació Pedra Seca Torrebesses, el Centre d'Investigació i Documentació Medieval de Catalunya i l'Associació Gremi dels Margers de Catalunya.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.