Presència de la marca “Llibre Ebrenc” a la 39a edició de la Setmana del Llibre en Català

Presència de la marca “Llibre Ebrenc” a la 39a edició de la Setmana del Llibre en Català 01/09/2021

Enguany, la Setmana del Llibre en Català portarà a terme la seva 39a edició del 10 al 19 de setembre de 2021 al Moll de la Fusta de Barcelona

La Setmana del Llibre en Català és una fira que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura.

Com sempre, la Setmana comptarà amb una àmplia proposta d'activitats de tot tipus (presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades, contacontes...) per a infants i adults, que també contribueixen a estimular i a promoure la lectura en català.

En aquest context, l'Institut Ramon Muntaner participarà, un any més, a la 39a edició sota el paraigües de la marca Llibre Ebrenc. L'estand inclou les llibreries Bassa - Móra d'Ebre, Viladrich- Tortosa, Guaix-Amposta, el Núvol-Móra la Nova, el CERE i el grup editorial Onada. 

En aquest sentit, l'IRMU ha programat un total de cinc activitats, de les quals quatre són itineraris literaris i una taula rodona. 

 • Diumenge 12 de setembre a les 11.00h: itinerari literari "La Barcelona baix medieval dels Gualbes", a càrrec de Miquel Esteve, sobre el llibre La fi dels secrets.

  Es tracta d'una passejada per la Barcelona baix medieval de la família Gualbes, que va dominar les finances, la política i la prostitució de la ciutat durant 80 anys.
 • Diumenge 12 de setembre a les 12.00h: ruta literària de la metgessa de Barcelona, a càrrec de David Martí, sobre el llibre La metgessa de Barcelona

  Aquesta ruta literària us permetrà conèixer els racons més màgics del Born i el Gòtic, de la mà de l'autor de La metgessa de Barcelona.

 • Dissabte 18 de setembre a les 12.00h: ruta literària de les Bruixes d'Arnes, a càrrec de David Martí, sobre el llibre Les bruixes d'Arnes.

  Aquesta ruta literària permet conèixer de la mà de l'autor els principals escenaris de la novel·la Les bruixes d'Arnes. És un recorregut màgic que transcorre pels carrers del casc antic de la pintoresca població d'Arnes (Terra Alta).

 • Dissabte 18 de setembre a les 17.30h: taula rodona "Del poble al món. Literatura universal des de l'espai ebrenc", sobre la literatura ebrenca, a càrrec de: Mercè IbarzJoan Todó, Toni Orensanz i Amàlia Roig. Presenta: Pineda Vaquer

 • Diumenge 19 de setembre a les 10.00: itinerari literari "La Barcelona de postguerra", a càrrec de Pilar Romera, sobre el llibre Els impostors. Es tracta d'una ruta pel barri de Sant Antoni fins arribar a Via Laietana.

Podeu trobar el llistat de totes les activitats programades durant la Setmana del Llibre en Català al següent enllaç: https://www.lasetmana.cat/llistat-activitats/ 

A més, adjunt us deixem amb tota la informació sobre els itineraris programats i la seva inscripció per a la 39a edició.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.