XVII Jornades d'estudi del Maestrat

XVII Jornades d'estudi del Maestrat 28/07/2021

L'any passat, a causa de la complicada situació sanitària provocada per la Covid-19 es van haver de suspendre les XVII Jornades d'estudi del Maestrat.

Enguany, el Centre d'Estudis del Maestrat i l'Ajuntament de Benassal han reorganitzat aquestes jornades i es portaran a Benassal els dies 1, 2 i 3 d'octubre de 2021.

La dissetena edició de les jornades estarà dedicada a la història, art, natura i tradicions i segueix el treball bianual del CEM, iniciat l'any 1978, que consisteix a analitzar, investigar i debatre els valors patrimonials del Maestrat.

A més de les activitats pròpies de les Jornades, estructurades al voltant de tres ponències, comunicacions i exposicions, hi haurà també taules redones, visites guiades, presentacions de llibres i totes les activitats que es detallen al programa.

A causa de l'emergència sanitària provocada pel Covid-19, les Jornades seran retransmeses en streaming a través de plataformes digitals. Així mateix, el CEM i l'Ajuntament de Benassal garanteixen el desenvolupament de les Jornades en un context de seguretat per a tots els assistents.

En aquest context, l'Ajuntament de Benassal premia els millors treballs d'investigació que tracten qualsevol tema relatiu a la vila de Benassal. Els treballs que opten als premis s'han de presentar com a comunicacions en les Jornades i investigar sobre algun aspecte relacionat amb la vila de Benassal.

Aquestes comunicacions s'han d'enviar redactades completes abans del dia 18 de setembre de 2021 al correu del CEM: cemaestrat@gmail.com / cemaestrat@hotmail.com 

Hi haurà dos premis, un primer de 200€ i un segon de 100€.

També es donarà un certificat des del Centre d'Estudis del Maestrat, CEFIRE (per al professorat inscrit, 20 hores de formació), i la Universitat Jaume I (1 crèdit de lliure elecció per als estudiants de la UJI).

L'assistència a les Jornades és lliure i gratuïta.

La inscripció dóna dret a assistir a tots els actes detallats en el programa, inclòs el dinar de germanor, la bossa de les Jornades amb publicacions i carpeta, i a certificacions d'assistència. Condicions i quota d'inscripció: Soci del CEM o Estudiants: 20€. No soci del CEM: 30€. 

Col·laboren en la realització d'aquestes jornades: la Diputació de Castelló, l'Ajuntament de Benicarló, la Universitat Jaume I, la Fundació Caixa Benicarló, Cefire Vinaròs i la Fundació Carles Salvador. 

Adjunt a la notícia trobareu el programa de les XVII Jornades d'estudi del Maestrat. 

Més informació: www.cemaestrat.org 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.