Presentem la primera circular del V Simposi Internacional dels Focs Festius de la Mediterrània sobre "La festa, el dimoni i el foc"

Presentem la primera circular del V Simposi Internacional dels Focs Festius de la Mediterrània sobre "La festa, el dimoni i el foc" 21/07/2021

Aquest 2021, a Mallorca, es portarà a terme el V Simposi Internacional dels Focs Festius de la Mediterrània. Enguany el Simposi se centrarà en la relació que lliga la festa, el dimoni i el foc. El dimoni forma part de moltes celebracions del calendari festiu i la seva figura va associada a l'infern i sobretot al foc. 

El Simposi, organitzat pel Consell Insular de Mallorca i l'Institut Ramon Muntaner, està previst que es dugui a terme els dies 22, 23 i 24 d'octubre de 2021 a Mallorca i que s'estructuri al voltant dels tres àmbits de treball següents:

  1. Àmbit 1. Les identitats del dimoni. Les mil cares del dimoni

  2. Àmbit 2. El dimoni en el seu context. El dimoni en el seu infern

  3. Comunicacions de temàtica lliure 

L'assistència al Simposi és lliure, però cal inscripció prèvia a les jornades abans del 20 d'octubre de 2021. En breu us informarem de les diferents modalitats d’inscripció.

Si hi voleu presentar una comunicació, cal enviar una proposta a carles@irmu.org abans del 20 de setembre de 2021 amb el títol de la comunicació i un resum d'una pàgina, especificant-ne l'autor i l'àmbit en què s'adscriu. 

Es poden presentar comunicacions a qualsevol dels tres àmbits del simposi. Les comunicacions hauran de tenir una extensió màxima final de trenta mil caràcters, notes incloses. S'hauran de lliurar corregides ortogràficament i acompanyades d'un resum d'un màxim de quinze línies. S'hi poden incloure un màxim de cinc elements gràfics. El text definitiu es lliurarà passat un mes.

Al document adjunt a aquesta notícia trobareu la primera circular del Simposi, amb tota la informació necessària.

 

Imatge: Cuca-fera de Muro, una bèstia de foc. Font: Miquel Caimari, president de la Federació de Dimonis, Diables i Bèsties de Foc de les Illes Balears.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.