L'IEI produeix la seva primera Festa Major

L'IEI produeix la seva primera Festa Major 21/07/2021

L'Institut d'Estudis Ilerdencs organitza la primera edició de la Festa Major de l'IEI, que omplirà el pati de l'antic hospital de Santa Maria (plaça de la Catedral de Lleida) d'activitats culturals i lúdiques els dies 24 i 31 de juliol, i els dies 7 i 14 d'agost de 2021.

Es tracta d'una nova iniciativa que vol convidar tothom a creuar la porta de l'edifici i descobrir el Pati, un espai obert a la ciutadania i on tothom s'hi pugui trobar a gust.

Aquest espai es convertirà en un envelat de Festa Major, amb el seu escenari, una coberta de guirlandes de llums i amb la recreació de casetes i altres elements propis de les festes majors de les nostres comarques, amb protagonisme de fotografies de l'arxiu fotogràfic de la casa.

L'objectiu de la iniciativa és donar suport i promoure les activitats culturals, reiterant que la cultura és segura, i animant als ajuntaments i les associacions culturals perquè contractin cultura i promoguin activitats culturals. 

D'altra banda, l'IEI seguirà totes les mesures necessàries i l'aforament del pati de l'IEI es limitarà, amb el públic assegut i entrada lliure, sense necessitat d’inscripció prèvia.

La festa major s'inaugurarà el dijous 22 de juliol amb el pregó de la Festa major, amb Campi qui Pugui i la banda Bsumeta, en un acte que inclourà la presentació dels gegants de la casa. La jornada es retransmetrà en directa a Lleida Televisió així com les activitats.

El dissabte 24 de juliol serà el torn, al matí, de l'animació infantil amb JAM i l'espectacle "Le Petit Théâtre Ambulant" i al vespre hi haurà un ball de tarda amb Bruixa Express.

El dissabte 31 de juliol, al matí hi haurà animació infantil amb Nopatiskos Teatre i "Passem una estona" i al vespre un ball de tarda amb A Kontra Korrent.

El dissabte 7 d'agost començarà amb un concert electrònic amb Nølah_Live i acabarà amb l’animació infantil "Contes i trifurques", a càrrec de SAC Espectacles.

La Festa Major de l'IEI acabarà el dissabte 14 d'agost, al matí amb l'obra familiar "Quimera", de La Guilla Teatre, i al vespre amb el ball de tarda amb MI&ME.

Adjunt a la notícia trobareu el programa de la Festa Major de l'IEI. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.