El Centre d'Estudis de Penyagolosa presenta el Projecte comunitari participatiu al voltant del Patrimoni de la Mancomunitat de Penyagolosa

El Centre d'Estudis de Penyagolosa presenta el Projecte comunitari participatiu al voltant del Patrimoni de la Mancomunitat de Penyagolosa 21/07/2021

El Centre d'Estudis de Penyagolosa signa un conveni Enclau amb la Universitat Jaume I de Castelló i l'Ajuntament de Vistabella del Maestrat i presenten el Projecte comunitari participatiu al voltant del Patrimoni de la Mancomunitat de Penyagolosa en el marc del programa Enclau-UJI.

El programa Enclau-UJI és una aliança estratègica que estableix la Universitat Jaume I en els municipis més dinàmics de món rural, i el seu objectiu és reforçar el vincle de la Universitat en el territori tot creant una xarxa de municipis per la cultura.

El Projecte comunitari participatiu al voltant del Patrimoni de la Mancomunitat de Penyagolosa compta amb el recolzament de la UJI i ha entrat a formar part d'aquesta xarxa de projectes.

La finalitat del projecte és crear, en el marc de la Seu de Penyagolosa, una comunitat viva al voltant dels seus patrimonis que incorpori, en un procés participatiu, els habitants del territori amb l'objectiu de crear vincles entre persones i patrimonis.

El passat 16 de juliol es va signar el conveni entre l'Ajuntament de Vistabella del Maestrat i la rectora Eva Alcon Soler en un acte protocolari al Paranimf de la Universitat Jaume I. 

Teniu tota la informació al portal web del Centre d'Estudis de Penyagolosa: http://www.cepenyagolosa.org/ 

A més, adjunt a la notícia trobareu el panell de presentació del projecte. 

 

Imatge: Signatura del conveni entre el Centre d'Estudis de Penyagolosa, l'Ajuntament de Vistabella del Maestrat i la Universitat Jaume I. Font: Centre d'Estudis de Penyagolosa. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.