S’amplia el termini per presentar comunicacions per al XII Col·loqui Internacional d’Estudis Transpirinencs

S’amplia el termini per presentar comunicacions per al XII Col·loqui Internacional d’Estudis Transpirinencs 14/07/2021

Com ja sabeu, els dies 1, 2 i 3 d'octubre es durà a terme a Sant Joan de les Abadesses el XII Col·loqui Internacional d'Estudis Transpirinencs, organitzat per l'Institut Ramon Muntaner, el Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, l'Institut de Desenvolupament de l'Alt Pirineu i l'Aran, el Centre d'Estudis Ribagorçans, l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell i la Societat Andorrana de Ciències.

En aquesta ocasió, el col·loqui portarà per títol "Pobles abandonats i eficiència territorial" i se centrarà en els pobles abandonats incidint en els conflictes i les decisions territorials que han condicionat el present de molts espais i unitats poblacionals. En aquest sentit, es proposa portar a terme un anàlisi de les iniciatives passades i presents des del paisatge, la història, l'economia i la societat, per a incentivar el repoblament i l'habitabilitat que permeten establir possibles línies estratègiques que reverteixin la situació actual d'extenses zones dels Pirineus. Més que mai, es tracta d'analitzar i projectar la necessitat d'una eficiència territorial des de tots els punts de vista.

Els interessats a participar en el col·loqui mitjançant la presentació d'una comunicació o comunicació-pòster poden enviar la seva proposta amb el títol i un resum amb una extensió màxima d'entre cinc-cents i dos mil caràcters abans del 23 de juliol de 2021 a l'adreça de correu electrònic: transpirinencs@irmu.org

Trobareu la resta d'informació del col·loqui a l'enllaç següent: www.irmu.org/projects/transpirinencs.

A més, adjunt a la notícia trobareu el programa del col·loqui. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.