Jornada tècnica en línia sobre la pedra seca: revaloració del seu ús

Jornada tècnica en línia sobre la pedra seca: revaloració del seu ús 14/07/2021

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya organitza la jornada tècnica en línia "La pedra seca: revaloració del seu ús".

La jornada es portarà a terme el divendres 6 d'agost a partir de les 16 hores en format virtual.

La pedra seca és una de les tècniques constructives més ancestrals i que ha contribuït a modelar el nostre paisatge. Les construccions de pedra seca no són només un aspecte paisatgístic sinó que són també elements funcionals del desenvolupament rural.

Per la qual cosa la jornada, que s'emmarca en la Fira d'Artesans i Oficis de Bellver de Cerdanya, pretén donar a conèixer aquest recurs i el seu valor en el nostre entorn i sobretot a nivell mediambiental, ja que afavoreix la biodiversitat de l'espai agrari.

Amb la participació de ponents experts es tractarà des dels valors, a les tècniques i possibilitats actuals del seu ús, per tal de tractar la temàtica en tot el seu abast.

Aquesta jornada es realitza en línia. Us podeu inscriure a través de RuralCat al següent enllaç: INSCRIPCIONS. El dia abans de la jornada rebreu l'enllaç d'accés a l'aula virtual des d'on podreu seguir-la.

Hi col·laboren: Orígens escola taller de bioconstrucció, Associació Desenvolupament Rural Integral i Pla Anual 2021 de Transferència Tecnològica. 

Per a més informació: Oficina Comarcal de la Cerdanya, al telèfon: 972884550 o bé a l'adreça electrònica: cerdanya.daam@gencat.cat  


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.