La Diputació de Tarragona obre la convocatòria per contractar serveis professionals a la cultura

La Diputació de Tarragona obre la convocatòria per contractar serveis professionals a la cultura 14/07/2021

L'Escola per a l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona obre el termini per a la presentació d'ofertes per a al contractació de serveis professionals en els àmbits de l'art, la cultura, el disseny i el patrimoni.

L'objectiu és oferir, a partir de l'octubre de 2021, una programació de propostes formatives de curta durada, especialitzades i innovadores, en el camp de l'art, la cultura, el disseny i el patrimoni als centres de la Diputació a Tortosa i Valls, i també als municipis de: Alcover, Mont-Roig, Deltebre, l’Arboç , Montblanc, Sant Carles de la Ràpita, Falset, Miravet, Horta de Sant Joan i Torredembarra.

Contractació de serveis professionals està dirigida a professionals externs: artistes, dissenyadors, fotògrafs, creatius, comunicadors, historiadors, gestors culturals, comissaris, arquitectes, enginyers, humanistes, educadors, etc.

A més, la formació està dirigida a: 

  • Persones interessades en la formació, visual, plàstica i digital.

  • Professionals de l'art, la cultura i el patrimoni artístic que volen ampliar i millorar les seves habilitats i coneixements.

  • Professionals amb inquietuds innovadores i creatives en el seu àmbit de treball.

  • Persones interessades en desenvolupar la sensibilitat per les arts, la cultura i el patrimoni.

Les propostes seleccionades formaran part de la programació de L'ESCOLA per l'Art i la Cultura que s'iniciarà al mes d'octubre de 2021.

Per participar cal formular una proposta formativa especialitzada i enviar-la a l'adreça electrònica: eatortosa@dipta.cat, amb un format que pot ser un curs, taller, càpsula formativa o jornada, i amb una temàtica específica: arts plàstiques, arts visuals, arts digitals, teoria de l’art, cultura, disseny, patrimoni...

Termini de presentació acaba el divendres, 20 d'agost, de 2021.

Més informació: https://tuit.cat/gUf7f 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.