L'exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” a L'Arboç

L'exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” a L'Arboç 07/07/2021

L'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya" es podrà veure a la Casa de Cultura de l'Arboçdel 9 de juliol al 25 d'agost de 2021.

L'exposició està organitzada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (DGCPAC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional (APSAT) i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

L'acte d'inauguració tindrà lloc el proper divendres 16 de juliol de 2021, a les 19 hores.

Des del març del 2021 hi ha dues còpies de l'exposició, les quals fan la seva itinerància per tota Catalunya.

A continuació està previst que continuï la seva itinerància per: Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà), Ulldemolins (Priorat), Sitges (Garraf), Mont-roig del Camp (Baix Camp), Móra la Nova (Ribera d'Ebre), Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) i Girona (Gironès).

A més, el catàleg ja està publicat i es pot trobar a la venda al següent enllaç: https://llibreria.gencat.cat/product_info.php?products_id=9723

Podeu veure tota la informació sobre l'exposició itinerant al següent enllaç: "Tota pedra fa paret: la pedra seca a Catalunya"

Per altra banda, us recordem que teniu l'exposició sencera en format digital penjada al nostre portal: https://www.irmu.org/tota-pedra i trobareu més informació a l'APP de l'IRMU.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.