Presentació del dossier central del Canemàs 21

Presentació del dossier central del Canemàs 21 07/07/2021

L'ENS de l'Associacionisme Cultural Català presenta el dossier central del Canemàs 21 "Re(a)finant una identitat sonora del país: entre el folk, l'arrel i la tradició".

La presentació tindrà lloc el proper dijous 8 de juliol a les 19 hores al Centre Artesà Tradicionàrius (Travessia de Sant Antoni, 6) a Barcelona. 

Aforament limitat. Cal confirmar la vostra assistència a través del correu: canemas@ens.cat, o bé al telèfon: 932691042, o bé per WhatsApp al 676823562.

Canemàs celebra el desè aniversari amb un número dedicat a la música d'arrel.

Coordinat per Anaís Falcó, el dossier compta amb articles de Francesc Tomàs, Jordi Barbet, Cristina Boixadera, Xavier Rota i Pau Benavent. D'aquesta manera, la revista vol donar continuïtat a les reflexions fetes en el Congrés Nacional de Música d’Arrel i al mateix temps retre homenatge a Jordi Fàbregas, que havia de firmar un dels articles.

La revista també incorpora un ample gruix d’articles sobre la salvaguarda i promoció del Patrimoni Cultural Immaterial (PCI). I, a més, també incideix en la mirada generacional. 

Coincidint amb el desè aniversari, els articles del Canemàs ja són consultables al Portal de Revistes amb Accés Obert, gestionat pel Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya, i es pot adquirir el portal iQuiosc.cat.

La presentació compta amb la col·laboració al Centre Artesà Tradicionàrius i l'Ajuntament de Barcelona. 

Teniu tota la informació de la notícia al web de l'ENS: https://www.ens.cat 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.