Us recordem que podeu presentar comunicacions al FIET 2021

Us recordem que podeu presentar comunicacions al FIET 2021 09/06/2021

La segona edició del Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia (FIET) es portarà a terme els dies 27, 28 i 29 d'octubre de 2021.

La nova edició del 2021 es realitzarà en modalitat híbrida sota el lema "La recerca i la innovació en Tecnologia Educativa en l'era digital".

El FIET2021 consta de dues parts: una primera fase on experts i expertes relacionats amb el món de l’educació elaboren unes propostes educatives per a nous escenaris d'aprenentatge, des d'una òptica de recerca i innovació. En una segona fase, se celebra el FIET2021 en dos moments clau, una trobada interna de treball amb els membres de les línies, seguida d'un parell de dies permeten que docents i professionals de l’educació puguin compartir experiències i intercanviar punts de vista en funció dels eixos temàtics.  

 • Fòrum tècnic: 27/10/2021 

  La sessió serà restringida als membres de les línies de treball que conformen el FIET. L'objectiu és compartir i contrastar el treball conjunt dels grups de treball i agrupar-ho pels eixos temàtics.  

 • Fòrum públic: 28 i 29/10/2021 

  Durant dos dies, es compartiran els resultats del treball generats al fòrum tècnic.  

  Aquesta part serà oberta al públic en general, més enllà dels grups organitzadors, amb format Congrés:

  1. Conferència d'inauguració

  2. Conferència de cloenda 

  3. Taules rodones d'anàlisi (en funció dels eixos transversals) 

  4. Presentació dels documents de treball

  5. Workshops 

Podeu presentar comunicacions a través de la seva pàgina web fins al 30 de juny de 2021.

A més, podeu visualitzar la presentació del FIET 2021 a càrrec de Mercè Gisbert Cervera (Universitat Rovira i Virgili) coordinadora del comitè organitzador del Fòrum: https://youtu.be/xV4npeGxfko 

Trobareu totes les novetats sobre el FIET 2021 al seu web https://fiet2021.fietcat.cat/ o bé a les seves xarxes socials: TwitterFaceboook i Youtube.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.