Us convidem a la presentació del Pla Estratègic com a eina de salvaguarda i dinamització del patrimoni dels forns d'oli de ginebre de Riba-roja d'Ebre

Us convidem a la presentació del Pla Estratègic com a eina de salvaguarda i dinamització del patrimoni dels forns d'oli de ginebre de Riba-roja d'Ebre 09/06/2021

L'Institut Ramon Muntaner, els Amics de Riba-roja d'Ebre, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Riba-roja organitzem la presentació del Pla Estratègic com a eina de salvaguarda i dinamització del patrimoni dels forns d'oli de ginebre de Riba-roja d'Ebre.

Aquesta presentació tindrà lloc el proper divendres 18 de juny a les 19 hores a la sala d'Actes de l'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre (Plaça de la Vila, 1)a Riba-roja d'Ebre.

La presentació anirà a càrrec d'Íngrid Bertomeu CabreraMaite Hernández Sahagún, antropòlogues d'Ínclita Cultura

Aquesta activitat es troba en el marc del Programa Cultura Viva 2021 de l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial (OPEI), del Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya. A més, el projecte s'emmarca dins de l'Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya (IPEC). 

El programa Cultura Viva és una iniciativa de l'OPEI que té com a objectiu comunicar els resultats de les recerques científiques sobre temes etnològics que es fan a Catalunya. Cultura Viva retorna així a les comunitats que han estat objecte d'estudi els coneixements que elles mateixes han contribuït a crear. 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.