Se celebra la Setmana Internacional dels Arxius 2021

Se celebra la Setmana Internacional dels Arxius 2021 09/06/2021

Des del dilluns 7 fins al diumenge 13 de juny es celebra la Setmana Internacional dels Arxius, una setmana cultural i festiva amb motiu del Dia Internacional dels Arxius (9 de juny) en què els arxius i la seva imprescindible labor en són els grans protagonistes, promoguda pel Consell Internacional d’Arxius (CIA/ICA).

Enguany, sota el lema Persones – Arxius – Vides, els arxius catalans han programat diferents accions per donar a conèixer algunes de les seves tasques més desconegudes: Què passa dins d’ells? Com arriben els documents? Què es fa amb ells? Com arriben als ciutadans? Com accedim a ells?

Totes les activitats es portaran a terme dins dels arxius, el qual donarà l'oportunitat de conèixer un univers de dades que de forma ordenada connecten entre elles creant una xarxa de documents contextualitzats constantment pels professionals dels arxius.

Podeu trobar totes les propostes culturals per descobrir els arxius durant la Setmana Internacional dels Arxius a: http://patrimoni.gencat.cat/ca/sia2021/agenda

A més, utilitzant l'etiqueta #SIA2021 trobareu totes les activitats programades durant aquesta setmana a Twitter.

Finalment, trobareu tota la informació sobre aquest esdeveniment a: http://patrimoni.gencat.cat/ca/sia2021 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.