El Museu Arxiu de Santa Maria us convida a l'exposició "Art i festa. Més d'un segle de cartells i programes de Les Santes"

El Museu Arxiu de Santa Maria us convida a l'exposició "Art i festa. Més d'un segle de cartells i programes de Les Santes" 09/06/2021

El Museu Arxiu de Santa Maria – Centre d'Estudis Locals de Mataró commemora els seus 75 anys d'existència amb una exposició a l'Ateneu de la Fundació Iluro (C. de la Riera, 92) a Mataró que mostra, per primera vegada, la seva gran col·lecció de cartells i programes de la festa de Les Santes, la més completa que es conserva, amb exemplars únics del tombant del segle XIX al XX.

El conjunt dels cartells de la Festa Major, des del 1894 fins al 2021, formen un recorregut visual per la història i l'art gràfic de la ciutat. I juntament amb el centenar de cartells conservats, s'exposen els programes oficials, els del Foment Mataroní i els de Publicitat Fermalli, que han anat nodrint el protocol tradicional de la festa, la seva pervivència i la seva evolució.

Podeu veure l'exposició des del 18 de juny fins al 29 d'agost de 2021.

Aquesta exposició compta amb el suport de la Fundació Iluro i la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró. I amb la col·laboració de l'Arxiu Comarcal del Maresme, Cabré Junqueras, Folgarona, MataroAudiovisual, Publicitat Fermalli, Ferreteria Colomer, Fustes Pram, Finques Pous, Copy-Rap, Avet-Set i Calçats Boixet.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.