Us convidem a la presentació del llibre "Portadores d'un cicle sense fi. Dones i pràctiques funeràries a la Ribera d'Ebre (s. XX)"

Us convidem a la presentació del llibre "Portadores d'un cicle sense fi. Dones i pràctiques funeràries a la Ribera d'Ebre (s. XX)" 02/06/2021

L'Institut Ramon Muntaner, el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre i l'Ajuntament d'Ascó organitzem la presentació del llibre Portadores d'un cicle sense fi. Dones i pràctiques funeràries a la Ribera d'Ebre (s. XX), que tindrà lloc el proper divendres 11 de juny a les 19.30 hores al Casal Municipal d'Ascó (Rbla. Catalunya, 8). 

La presentació anirà a càrrec de les autores del llibre, Sandra OrdoñoElena Parra

Aquest llibre és el resultat d'un projecte d'investigació que porta el títol "Les dones i les tradicions funeràries a la Ribera d'Ebre del segle passat. Extincions i continuïtats", el qual va rebre l'ajut de la XV Convocatòria d'ajuts a projectes d'investigació o de difusió cultural de l'Institut Ramon Muntaner en l'edició 2020. 

Aquest llibre ha estat pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre.

Aquesta activitat es troba en el marc del Programa Cultura Viva 2021 de l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial (OPEI), del Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.