El Festival Dansàneu rep el Premi Nacional de Cultura 2021

El Festival Dansàneu rep el Premi Nacional de Cultura 2021 02/06/2021

El passat dijous 27 de maig, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) va lliurar a cinc guardonats el Premi Nacional de Cultura 2021 al Recinte Modernista de Santa Pau a Barcelona. Entre aquests guardonats es troba el festival Dansàneu, què a més enguany celebra el seu 30 aniversari. 

El plenari del CoNCA ha explicat que Dansàneu. Festival de Cultures del Pirineu rep aquest premi pel "conjunt d'un projecte impulsat pel Consell Cultural de les Valls d'Àneu que vincula dansa, música, territori, tradició i contemporaneïtat, i que enguany celebra la seva trentena edició. Hereu de l’escola d’estiu de dansa i música tradicional fundada pel ballarí i coreògraf Joan Serra l'any 1992, el Dansàneu es va refundar l'any 2015, amb un projecte obert a públics de totes les edats que marida la riquesa patrimonial i natural de la zona amb les propostes artístiques més innovadores en un respectuós diàleg amb la cultura d’arrel."

El CoNCA també ha concedit el Premi Nacional de Cultura 2021 a l'editora Maria Carme Dalmau, a l'escriptor Narcís ComadiraMaria Contreras Coll i l'artista tecnològica Mónica Rikić.

A més a més, l'organització de Dansàneu ha anunciat que el proper 7 de juny presentaran la programació d'aquest edició 2021, la qual es portarà a terme entre el 25 de juliol i l'1 d'agost de 2021 a les Valls d'Àneu

Podreu trobar totes les novetats sobre Dansàneu al seu portal web: https://www.dansaneu.cat/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.