Crida a participar en la votació del Premi d'Elecció Pública dels Premis de Patrimoni Europeu 2021 i Premis Europa Nostra

Crida a participar en la votació del Premi d'Elecció Pública dels Premis de Patrimoni Europeu 2021 i Premis Europa Nostra 02/06/2021

El passat 25 de maig la Comissió Europea i Europa Nostra van anunciar la llista de projectes guanyadors dels Premis de Patrimoni Europeu 2021 i els Premis Europa Nostra.

Aquests vint-i-quatre projectes guardonats a l'edició 2021 provenen de divuit països europeus i s'estructuren en quatre categories diferents: ConservacióRecercaDedicació individual o col·lectiva; i Educació, formació i sensibilització.

En aquest ocasió, s'ha anunciat la convocatòria de votacions per als Premi d'Elecció Pública 2021

Tothom podrà votar un total de tres projectes entre un llistat que compta amb tots els projectes guardonats amb els Premis de Patrimoni Europeu 2021 i els Premis Europa Nostra. 

S'ha de tenir en compte que no es pot votar dos projectes del mateix país i el primer vot compta tres punts mentre que el segon vot compta dos i, per últim, el tercer compta un vot. Per tant, el guanyador es determinarà en base al total de vots. 

Només es pot fer la votació un cop i s'ha de confirmar a través del correu electrònic. 

A més, tingueu en compte que podeu deixar un comentari sobre el vostre projecte preferit.

A la pàgina de les votacions trobareu la informació de cada projecte, així com una breu presentació de cada projecte. 

Podeu votar per al Premi d'Elecció Pública a https://vote.europanostra.org/ fins al 5 de setembre de 2021.

El projecte guanyador d'aquest premi serà anunciat el 23 de setembre de 2021 en la Cerimònia dels Premis de Patrimoni Europeu. 

En aquest context, animem a votar pel projecte del Mas de Burot, un mas dels Ports a Horta de Sant Joan, un projecte que ha comptat amb el nostre assessorament i que va ser guardonat pels Premis de Patrimoni Europeu 2021 i Premis Europa Nostra, en la categoria de Conservació, amb un projecte model de rehabilitació d'arquitectura tradicional de muntanya que ha emprat les tècniques i materials de construcció tradicionals.

En el següent enllaç trobareu la presentació del Mas de Burot: https://youtu.be/ojI4x2bg0WA 

A més, podeu consultar tota la presentació del Mas de Burot a Europa Nostra: https://www.europeanheritageawards.eu/winners/mas-de-burot/ 

 

Imatge: Guanyadors dels Premis de Patrimoni Europeu 2021 i Premis Europa Nostra. Font: 2021 Winners of the European Heritage Awards / Europa Nostra Awards. Europa Nostra [en línia]. https://flic.kr/p/2kZHb35 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.