L'Arxiu Bibliogràfic de Santes Creus organitza el XIXè cicle de conferències 2021

L'Arxiu Bibliogràfic de Santes Creus organitza el XIXè cicle de conferències 2021 02/06/2021

L'Arxiu Bibliogràfic de Santes Creus, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona organitzen el XIXè cicle de conferències 2021.

Aquestses conferències es portaran a terme al monestir de Santes Creus i hi haurà la possibilitat de seguir-les via telemàtica a través de la plataforma Google Meet. En el cas de connectar-se a través de Meet caldrà mantenir el micròfon i vídeo desconnectats. 

PROGRAMA:

  • Dissabte, 5 de juny, a les 17 hores, al dormitori: "La granja de Doldellops al segle XVII: un domini de Poblet a Valls", a càrrec de Miquel París Domingo, graduat en Humanitats. Enllaç per seguir la conferència via telemàtica: https://meet.google.com/zpy-tikf-nbx 

  • Dissabte, 3 de juliol, a les 17 hores, al dormitori: "Re-conèixer el monestir de Santes Creus", a càrrec de Marta Segarra Calderer, graduada i màster en Història de l'Art. 

  • Dissabte, 18 de setembre, a les 17 hores, al dormitori, FESTA DE L'ABSC: "El recinte medieval de Conesa. Gènesi i evolució d'un domini de Santes Creus durant l'Edat Mitjana", a càrrec de Josep M. Vila Carabasa, historiador i arqueòleg. 

  • Dissabte, 9 d'octubre, a les 17 hores, al dormitori, JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI: "El poder de dues reines a través dels testimonis dels seus panteons: Blanca d'Anjou (Monestir de Santes Creus) i Elisenda de Montcada (Monestir de Santa Maria de Pedralbes)", a càrrec de la Dra. Anna Castellano-Tresserra, conservadora en cap i direcció. 

Per a més informació podeu anar al web de l'ABSC: https://usuaris.tinet.cat/absc/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.