Cicle d'activitats culturals del Fort Pienc 2021

Cicle d'activitats culturals del Fort Pienc 2021 02/06/2021

L'Associació de Veïns i Veïnes del Fort Pienc coordina el cicle d'activitats culturals del Fort Pienc 2021, que tindran lloc del 3 al 13 de juny al barri del Fort Pienc de Barcelona

Totes les activitats estan adaptades a la normativa vigent de seguretat decretada per les autoritats sanitàries. És imprescindible reserva prèvia.

Durant aquests deu dies n'hi haurà un programa carregat de tota mena d'activitats culturals, d'entre les quals destaquen: la ruta "Història i aigua a Fort Pienc", les visites guiades a la Biblioteca Pública Arús i a la col·lecció Joan Proubasta de Sherlock Holmes, vine a conèixer "Daus de Triangle", jornada de cultura popular, la biblioteca surt al carrer, contes a dos metres, mostra de taller de costura comunitària del casal, jornada de portes obertes a la biblioteca pública Arús i visita a l'exposició temporal "Barcelona, atracció de forasters (1831-1929) guies turístiques, artístiques i culturals. 

Adjunt a la notícia trobareu el programa complet del cicle d'activitats culturals del Fort Pienc. 

Aquest cicle també compta amb l'organització de: AMPA EBM El Tren de Fort Pienc, Arxiu Històric Fort Pienc, Aula Ambiental Sagrada Família, Barcelona Misteriosa, Biblioteca Fort Pienc, Biblioteca Pública Arús, Casal de Barri Transformadors, Casal Infantil Fort Pienc, Cases Singulars, Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, Gegants de la Pedrera, JIP (Jove, informa't i participa), Jovent Republicà de l'Eixample, Joves del Fort Pienc i Òmnium - Eixample.

Col·laboren: Ajuntament de Barcelona districte de l'Eixample, ANC-Fort Pienc, Biblioteca Fort Pienc, Biblioteca Pública Arús, Castellers Sagrada Família, Daus del Triangle, Diputació de Barcelona i Mercat de Pagès. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.