Ajut a la investigació "Pastorets de Catalunya" 2021

Ajut a la investigació "Pastorets de Catalunya" 2021 26/05/2021

La Coordinadora de Pastorets de Catalunya amb la col·laboració de l'Institut Ramon Muntaner convoquen l'ajut a la recerca "PASTORETS DE CATALUNYA", amb caràcter anual.

Per segon any consecutiu, l'ajut cerca acomplir amb el seu objectiu d'estimular la recerca i el coneixement sobre les representacions teatrals de "Els Pastorets" tant des d'un punt de vista històric com antropològic i social i en relació als diferents àmbits que hi intervenen com són la història, l'escenografia, el text literari, les entitats i grups amateurs que els representen.

També es podran presentar estudis que analitzin les representacions en un context territorial ampli o de manera comparativa.

Poden beneficiar-se d'aquest ajut els investigadors de l'àmbit dels centres d'estudis que presentin de forma individual o col·lectiva una proposta que s'adeqüi a les presents bases.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 d'octubre de 2021. 

Teniu adjunt el document amb tota la informació de l'ajut o bé podeu trobar més informació a la convocatòria d'ajuts del portal de l'IRMU: https://www.irmu.org/irmu/call/251 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.