Es presenta el programa i s'obren les inscripcions per al VI Galeusca-Història 2021

Es presenta el programa i s'obren les inscripcions per al VI Galeusca-Història 2021 18/05/2021

La Universitat Rovira i Virgili, en col·laboració amb el Centre de Lectura de Reus, celebrarà la VIa trobada Galeusca-Història "De la primavera de les nacions a la Guerra Freda (1917-1947)" els dies 28 i 29 d'octubre de 2021 a Tarragona i a Reus.

Els organitzadors del congrés entenen que en el context actual cal que l'estudi aprofundeixi en la revisió del període 1917-1947 als territoris Galeusca -Galícia, País Basc i territoris de Parla Catalana-, a Europa i al Món, amb les seves crisis i les seves alternatives.

En aquest sentit, val la pena centrar el VI Galeusca Història en aquest context històric de 1917-1947, des de mirades plurals sobre la base de la Història, ampliant-les a visions econòmiques, sociològiques, antropològiques i del dret per configurar una panoràmica més àmplia que ajudi a la comprensió global i del dia a dia de la societat en el conjunt dels pobles que configuren Galeusca.

En aquesta ocasió l'organització de la trobada presenta el programa del congrés, així com les comunicacions classificades per seccions i el formulari d'inscripció.

Totes aquelles persones que vulguin participar i assistir al congrés hauran de facilitar la inscripció degudament emplenada a: info.galeusca.historia@gmail.com. Aquesta
inscripció dona dret a un certificat d'assistència i/o participació que es facilitarà durant les jornades.

La data límit d'inscripció finalitza el divendres 30 de juliol de 2021.

Per més informació: http://isocac.blogspot.com/ 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.