L'exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” a Tortosa

L'exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” a Tortosa 18/05/2021

L'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya" es podrà veure a la Sala Antoni Garcia del Museu de Tortosa, Capital de la Cultura Catalana 2021, del 21 de maig al 27 de juny de 2021.

L'exposició està organitzada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (DGCPAC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional (APSAT) i compten amb la col·laboració del Museu de Tortosa, l'Ajuntament de Tortosa i Tortosa Capital de la Cultura Catalana 2021

L'acte d'inauguració tindrà lloc el proper divendres 21 de maig de 2021, a les 19.30 hores

Aquesta exposició es pot visitar al Museu de Tortosa en l'horari de visita: 

De dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.30 hores i els diumenges està tancat excepte el darrer diumenge del mes, de 10.00 a 13.00 hores amb entrada gratuïta. 

Des del març del 2021 hi ha dues còpies de l'exposició, les quals fan la seva itinerància per tota Catalunya.

Actualment es pot veure l'altra còpia a La Bisbal del Penedès fins el 23 de maig, i a Sant Quintí de Mediona fins el 6 de juny.

A més, el catàleg ja està publicat i es pot trobar a la venda al següent enllaç: https://llibreria.gencat.cat/product_info.php?products_id=9723

Podeu veure tota la informació sobre l'exposició itinerant al següent enllaç: "Tota pedra fa paret: la pedra seca a Catalunya"

Per altra banda, us recordem que teniu l'exposició sencera en format digital penjada al nostre portal: https://www.irmu.org/tota-pedra i trobareu més informació a l'APP de l'IRMU.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.