Concedit el Premi Ramon Muntaner de Recerca Jove 2020

Concedit el Premi Ramon Muntaner de Recerca Jove 2020 18/05/2021

Per quart any consecutiu l'Institut Ramon Muntaner concedeix el premi Ramon Muntaner destinat a treballs de recerca en el context de l'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior durant el curs acadèmic 2019/2020.

En aquesta edició, el premi Ramon Muntaner s'ha concedit al treball de recerca titulat "Anàlisi de la qualitat de l'aire a Sabadell. Quines partícules respirem?", dels autors Adrià López Pontanilla i Bernat Borràs Civil, de l'Institut Pau Vila de Sabadell.

Aquest premi, convocat per l’Institut Ramon Muntaner i amb una dotació de 850€, vol reconèixer el millor treball de recerca en ciències humanes, socials o naturals que plantegi una proposta d'aplicabilitat en l'àmbit de l'educació, de la promoció turística o del territori, de la conservació i la gestió del patrimoni o en qualsevol altre i que proposi algun element o recurs que pugui contribuir al desenvolupament local, valorant-se especialment que el treball s'hagi fet en col·laboració amb un centre o institut d'estudis de recerca local o comarcal.

Aquesta convocatòria s'inclou dintre dels Premis de Recerca Jove, convocats per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya tenen com a objectiu el foment de vocacions científiques entre el jovent.

Per a més informació: https://agaur.gencat.cat/ca/Premis-Recerca-Jove


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.