Es presenta la segona beca del CEPAC

Es presenta la segona beca del CEPAC 18/05/2021

El Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC), amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, convoca la segona edició de la beca de recerca sobre la temàtica castellera, què té com a objectiu promoure la recerca científica i la reflexió sobre aspectes del món casteller sobre els quals no hi ha gaire (o gens de) literatura.

En aquesta segona edició, la novetat més important és que només hi haurà un únic àmbit d'estudi. Per tant, els projectes de recerca hauran de tenir com a objectiu l'elaboració d'un treball sobre la composició humana i social de les colles castelleres actuals. L'anàlisi s'haurà de centrar en l'estudi de les característiques personals, socioeconòmiques i culturals dels castellers i castelleres que formen les colles, en la seva implicació amb el grup i en altres variables que puguin considerar-se interessants per conèixer la població castellera. La informació haurà de ser presentada diferenciant els tipus de colles segons antiguitat, nivell i localització.

La beca té una dotació econòmica de 4.000 €. L'autor del projecte guanyador disposarà de 18 mesos a partir de la concessió de la beca per enllestir el treball (en català, castellà o anglès).

El termini de presentació dels projectes finalitza el 15 de juny del 2021. 

La resolució del jurat es donarà a conèixer el 30 de juny del 2021.

Podeu consultar la pàgina web del CEPAC per conèixer tota la informació sobre aquesta beca: https://www.cepac.cat/beca-cepac/


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.