Aquest cap de setmana us convidem a la conferència sobre les follies de la jota

Aquest cap de setmana us convidem a la conferència sobre les follies de la jota 14/05/2021

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Institut Ramon Muntaner organitzem "Les follies de la jota", dues activitats sobre la jota que es portaran a terme els dies 14 i 15 de maig a Tortosa, Capital de la Cultura Catalana 2021.

En aquest context, l'activitat es portarà a terme el dissabte 15 de maig, a les 16 hores, a l'aula didàctica del Museu de Tortosa (Rambla Felip Pedrell, 3), i serà la conferència "Les follies de la jota. De les floretes a la Jota i del punt pla al ball pla: límits territorials o cronològics i usos espontanis dels punts de dansa", a càrrec de Carles Mas.

L'entrada és lliure, però cal inscripció prèvia a: https://forms.gle/RHTH4C6NWgDevjqX8 

 

També us recordem que el proper cap de setmana, els dies 21, 22 i 23 de maig tindrà lloc el 2n Congrés de la Jota als Territoris de Parla Catalana a Falset (capital de la comarca del Priorat), organitzat de manera conjunta pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Ramon Muntaner i l'Ajuntament de Falset.

Recordem que us podeu inscriure al congrés, el qual és gratuït i obert a qualsevol persona, entitat o col·lectiu interessats, a través del Formulari d'inscripció.

Per a més informació podeu seguir les darreres notícies de: https://cultura.gencat.cat/ca/inici i https://www.irmu.org/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.