Us recordem que el 2n Congrés de la Jota es portarà a terme els dies 21, 22 i 23 de maig a Falset

Us recordem que el 2n Congrés de la Jota es portarà a terme els dies 21, 22 i 23 de maig a Falset 12/05/2021

Us recordem que el 2n Congrés de la Jota als Territoris de Parla catalana es portarà a terme els propers dies 21, 22 i 23 de maig a Falset (capital de la comarca del Priorat). 

Aquest congrés està organitzat de manera conjunta pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Ramon Muntaner i l'Ajuntament de Falset.

També recordem que us podeu inscriure al congrés, el qual és gratuït i obert a qualsevol persona, entitat o col·lectiu interessats, a través del Formulari d'inscripció

El congrés està previst de forma presencial, però també tindrà la possibilitat de seguir-se i participar-hi en streaming, sigui quina sigui la situació sanitària en aquell moment.

Animem a la inscripció per tal de fer una previsió d'assistència i poder fer d'aquest congrés una fita profitosa per a tothom. A més, les activitats acadèmiques seran complementades amb espectacles i activitats incloses amb la inscripció general.

Per a més informació us podeu ficar en contacte per correu electrònic a: fonotecacamtra.cultura@gencat.cat o bé a secretaria@irmu.org.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.