Presentem la cinquena publicació del quiosc de «Publicacions IRMU», dedicada al #Recercat2021

Presentem la cinquena publicació del quiosc de «Publicacions IRMU», dedicada al #Recercat2021 05/05/2021

Ja està disponible per a totes les plataformes un nou volum dins l'app «Publicacions IRMU», el quiosc digital interactiu de la Fundació Privada de Centres d'Estudis de Parla Catalana Institut Ramon Muntaner i dels centres d'estudis.

Enguany, la dissetena edició del Recercat tindrà un format híbrid digital-presencial i es portarà a terme els dies 7, 8 i 9 de maig a Tortosa, Capital de la Cultura Catalana 2021. 

En aquest context, presentem un nou volum de l'app «Publicacions IRMU», amb un número especial dedicat al Recercat 2021, amb la finalitat de donar més visibilitat a les publicacions, els projectes i les exposicions dels centres d'estudis. 

En aquesta publicació trobareu en format digital tots els continguts que es podrien haver visitat a la característica carpa del Recercat. En concret, s'han inclòs les novetats editorials dels centres d'estudis d'entre octubre de 2020 i març de 2021; les presentacions dels pòsters de projectes dels centres d'estudis i d'ateneus; i visites virtuals a les exposicions programades per a aquesta edició. També s'ha facilitat l'enllaç a aquells audiovisuals programats i que estan disponibles a la xarxa.

Si ja teniu l'app als vostres dispositius, només cal que hi accediu i hi podreu descarregar la nova publicació i llegir-la. També podeu fer-ho a través d'un dels enllaços següents: 

  1. Amb tauleta o telèfon iOS (iPad/iPhone) descarregueu-vos l’app a Apple Store:

http://itunes.apple.com/app/id1508988155

  1. Amb tauleta o telèfon Android descarregueu-vos l'app a Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buttonpublish.irmu

  1. Amb ordinador de sobretaula o portàtil podeu veure-la al quiosc web (es recomana el navegador Google Chrome):

https://browser.buttonpublish.com/viewer/publicacions-irmu/2419/sd/

Us recomanem consultar-ne la «Guia d’ús» en les pàgines inicials.

 

A més, us recordem que podeu trobar tota la informació sobre l'edició del Recercat 2021 al següent enllaç: http://www.irmu.org/projects/recercat


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.