L'IEV inaugura el cicle "La Parra" amb Jordi Sàbat

L'IEV inaugura el cicle "La Parra" amb Jordi Sàbat 03/05/2021

L'Institut d'Estudis Vallencs inaugura el cicle "La Parra" que enguany recupera el seu format presencial.

El dimecres 5 de maig al Pati de Sant Roc a les vuit del vespre, s'encentarà la temporada primavera/estiu amb tastets de música catalana del segle XX de la mà del guitarrista Jordi Sàbat: Emili Pujol, Agustí GrauRobert Gerhard, Gaspar Cassadó i Xavier Montsalvatge, músics que s'acomoden, sense marcar cap frontera, en alguna de les tres grans tendències estilístiques que trobem en la música catalana del segle passat.

A partir del 14 de maig i fins el 27 el pati acollirà l'exposició fotogràfica Construccions identitàries. Work in progress de Mar C. Llop. Un projecte que plasma la realitat de molta gent que, com la mateixa autora decideix emprendre el camí cap a la vivència trans. La inauguració de l'esmentada exposició tindrà lloc el divendres 14 de maig a les 19.30 hores.

El dimecres 19 a les 20.30 hores el Cor Éulia torna amb moltes ganes de retrobar-se amb el públic de nou i oferirà una petita part del que han estat treballant durant el temps de pandèmia, algunes peces noves del proper concert que estan preparant cara a la tardor (si tot va bé) i alguns clàssics del seu repertori. 

Finalment, el dimecres 26 a les 18 hores es portarà a terme el tradicional lliurament dels premis de Natura de l'IEV a les escoles i instituts de la comarca.

Tots els actes són d'entrada lliure fins assolir-ne l'aforament. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.