La SAC us convida a la presentació del llibre "550 anys de la mort de Gutenberg i 50 anys del primer trasplantament de cor"

La SAC us convida a la presentació del llibre "550 anys de la mort de Gutenberg i 50 anys del primer trasplantament de cor" 30/04/2021

La Societat Andorrana de Ciències presentarà el proper dimarts 4 de maig a les 18.30 hores el llibre 550 anys de la mort de Gutenberg i 50 anys del primer trasplantament de cor a la Sala Consòrcia del Centre de Congressos (Plaça del Poble) a Andorra la Vella.

La publicació ha estat editada en un sol volum doble, amb el suport del Govern d'Andorra, el Comú d'Andorra la Vella, Crèdit Andorrà, Institut d'Estudis Catalans, l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, i Morabanc.

Aquest llibre és el recull de les actes del 34è Cicle de conferències i 12ns Debats de recerca: "Energia i recursos naturals, treballant pel futur" que es van portar a terme l'any 2018. 

Els assistents seran obsequiats amb un exemplar del llibre.

A causa de les condicions de seguretat actuals l'aforament serà limitat i cal fer reserva prèvia a sac@andorra.ad o al telèfon 829729.

Podeu consultar tots els esdeveniments de la SAC al seu portal web: http://www.sac.ad


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.