Es presenta la 14a edició de Litterarum Móra d'Ebre

Es presenta la 14a edició de Litterarum Móra d'Ebre 29/04/2021

Enguany la 14a edició de Litterarum se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de maig de 2021, sota el nom de Litterarum, fira d'espectacles literaris i del llibre ebrenc. 

Aquest certamen està organitzat per l'Ajuntament de Móra d'Ebre, amb la col·laboració del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, l'Institut Ramon Muntaner, el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i la Coordinació Territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre, i compta amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics de la Ribera d'Ebre, la Diputació de Tarragona, la Institució de les Lletres Catalanes i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta edició del Litterarum estarà sota la direcció de la morenca Gemma Sastre, que pren el relleu a Albert Pujol com a nova directora, i es combinarà el format presencial i la retransmissió en directe dels diferents actes. 

Litterarum pretén apropar la literatura catalana tant a espectadors del territori, com a qualsevol persona sigui d'on sigui geogràficament, a més a més de refermar-se com a espai de referència dels espectacles literaris en llengua catalana per professionals i programadors.

Pel que fa a la programació, es respectarà l'essència de les últimes edicions que la va portar a ser Premi Nacional de Cultura 2019.

La fira continuarà incloent com a activitats destacades la Fira del llibre ebrenc, que oferirà llibres d'autors del territori ebrenc per part de llibreries locals, presentacions de llibres ebrencs i ponències al voltant del món del llibre i les biblioteques. Una activitat dins del marc de la Fira del llibre ebrenc és el XVII Premi de Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a joves ebrencs. El públic podrà gaudir d'espectacles adreçats tant a adults com d'una programació familiar, reforçada amb l'activitat Litterarum Petits.

Les pròximes setmanes es farà pública la programació completa del Litterarum Móra d'Ebre 2021, amb els detalls de totes les activitats.

Més informació: http://www.litterarum.cat/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.