L’exposició Sant Magí, el Miracle de l’aigua a la Biblioteca Central d’Igualada

L’exposició Sant Magí, el Miracle de l’aigua a la Biblioteca Central d’Igualada 28/04/2021

L'Associació d'Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn, en conjunt amb Sant Magí de la Brufaganya 2020, presenten l'exposició itinerant "Sant Magí, el Miracle de l'aigua".

L'acte d'inauguració es portarà a terme el divendres 7 de maig a les 19 hores a sala d'exposicions i sala de conferències de la Biblioteca Central d'Igualada (Plaça de Cal Font, s/n) i comptarà amb una breu presentació del llibre Llibre de la Fundació del Convent de Sant Magí de la Brufaganya per Avel·lí André i Gabian.

A més, en el marc d'aquesta exposició es portaran a terme les següents activitats:

  • Dimarts 11 de maig, a les 18 hores. Vivim / Llegim Sant Magí. Presentació del llibre "500 Anys de vida rural a Sant Magí de la Brufaganya i els seus entorns" de Montserrat Rumbau, historiadora i experta en història oral.

  • Dimarts 18 de maig, a les 18 hores. Passegem per Sant Magí, a càrrec d'Isaura Solé Boladeras, historiadora de l'art i documentalista.

  • Dimarts 25 de maig, a les 18 hores. La dona a Sant Magí, a càrrec de Montserrat Rumbau, historiadora i experta en història oral.

Aquesta exposició romandrà oberta del 7 al 29 de maig de 2021, amb horari: matins, de dimarts a divendres de 10 a 13:00 hores i dissabtes de 10 a 13:30 hores; i a les tardes, de dilluns a divendres de 15:30 a 20:30 hores.

Cal inscripció prèvia al telèfon: 938049077 i al correu b.igualada.c@diba.cat

Aquesta exposició compta amb el patrocini del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

A més, han col·laborat l'Ajuntament d'Igualada, la Xarxa d'Arxius Comarcals i l'Associació Cultural Baixa Segarra


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.