Ja està disponible la pàgina web de la XI Trobada de Pedra Seca i Arquitectura Tradicional al nostre portal

Ja està disponible la pàgina web de la XI Trobada de Pedra Seca i Arquitectura Tradicional al nostre portal 21/04/2021

Us comuniquem que ja tenim disponible al nostre portal web la nova pàgina la XI Trobada de Pedra Seca i Arquitectura Tradicional dels territoris de parla catalana que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de novembre de 2021 a Móra la Nova, Riba-roja d'Ebre, la Torre de l'Espanyol i la Fatarella (a les Terres de l'Ebre).

Des de l'any 2002, de manera bianual es realitzen i posteriorment s'editen els resultats de la Trobada d'estudi per a la preservació del patrimoni de la pedra seca, motiu pel qual aquestes jornades s'han convertit en una eina fonamental per a la difusió, l'estudi, el coneixement i l'intercanvi d'idees fent possible el contacte geogràfic i cultural de persones i col·lectius del nostre territori interessats en aquesta manera de construir.

Aquesta trobada està organitzada en conjunt entre l'IRMU, l'Associació perla Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional (APSAT) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

Així doncs, en aquesta pàgina trobareu tota la informació disponible i actualitzada sobre la dotzena edició de la Trobada de Pedra Seca.

En aquest context, els àmbits de treball de la trobada són els següents: 

  • Àmbit 1. Patrimoni: catalogació, paisatge, conservació i llengua.

  • Àmbit 2. Educació formal i no formal.

  • Àmbit 3. Arquitectura tradicional: bones practiques d'intervencions i exemples.

Per altra banda, teniu fins al 15 de maig per presentar comunicacions i pòsters per a la Trobada al correu: carles@irmu.org 

A més, ja us podeu inscriure a la trobada omplint la butlleta d'inscripció oberta a tothom. 

Podeu trobar aquesta pàgina a: http://www.trobadapedraseca.cat/


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.