La Casa de la Jota us convida al "Campus 2021: Follies de la Jota!!" i a la xerrada "Les Follies de la Jota"

La Casa de la Jota us convida al "Campus 2021: Follies de la Jota!!" i a la xerrada "Les Follies de la Jota" 21/04/2021

El Centre d'Interpretació de la Jota de les Terres de l'Ebre - La Casa de la Jota us convida al "Campus 2021: Follies de la Jota!!" i a la xerrada "Les Follies de la Jota" que es portaran a terme els dies 15 i 16 de maig i seran activitats prèvies del 2n Congrés de la Jota (21, 22 i 23 de maig a Falset).  

A més, el "Campus de cultura popular 2021" està organitzat de manera conjunta entre la companyia Xuriach i l'Associació Cultural La Clavellinera amb l'objectiu d'oferir un campus de treball temàtic d'iniciació i aprofundiment en la transmissió patrimonial de la dansa. 

El curs estarà impartit per Xuriach amb un equip de professorat format per: Carles Mas, Eva Narejos, Marc Riera, Francesc Tomàs i Edwin García

A més, també hi haurà la xerrada "Les Follies de la Jota" que anirà a càrrec de Carles Mas, músic, ballador, mestre de dansa antiga i tradicional, pedagog, investigador en etnocoreologia i en música i dansa europea, i es portarà a terme el dissabte 15 de maig de 2021 a les 16 hores a Tortosa.

Teniu tota la informació d'aquestes activitats i el formulari d'inscripcions a l'enllaç següent: FORMULARI D'INSCRIPCIONS

 

Imatge: Festa de Sant Gregori, Santa Bàrbara (2009). Font: Mariano Cebolla. Fons: IRMU.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.